Пропустити навігацію

Профілактично – роз’яснювальна робота щодо попередження виробничого травматизму на підприємствах

 

Одним з основних принципів державної політики в галузі охорони праці є інформування, проведення навчання, професійної підготовки і підвищення кваліфікації працівників з питань охорони праці.

Відтак, спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків прийняли участь в нарадах з питань дотримання вимог Законодавства про охорону праці, запобіганню виробничого травматизму при стажуванні новоприйнятих працівників, які виконують роботи підвищеної небезпеки, у Львівському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України та у Структурній одиниці «Львівенергоналадка».

Крім того, взяли участь у роботі комісії з перевірки знань з питань охорони праці керівників структурних підрозділів ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля».

В межах зустрічей обговорили стан виробничого травматизму, обставини і причини нещасних випадків та виконання заходів щодо запобігання нещасним випадкам на підприємствах, провели перевірку знань правил безпеки у вугільних шахтах, інструкцій та законодавчих актів з охорони праці.

Фахівці Головного управління акцентували увагу на здійсненні превентивних заходів та підвищенні рівня контролю з боку старших інженерно-технічних працівників підприємств.

 

Fotoram.io  11 288x300 - Профілактично – роз’яснювальна робота щодо попередження виробничого травматизму на підприємствах

 

 

 

 

background Layer 1