Пропустити навігацію

Актуальні питання стану безпеки праці обговорили під час заходів до Всесвітнього дня охорони праці

З нагоди Всесвітнього дня охорони праці спеціалісти відділу профілактики та розслідування нещасних випадків ГУ ПФУ України у Львівській області проводять заходи для обговорення проблемних питань стану безпеки праці на підприємствах області.

Відтак, заступник начальника відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Інна Рудковська зустрілась з працівниками дільниці вентиляції ВП “Шахта “Степова” ДП “Львіввугілля”. Фахівець Головного управління закликала вугільників не ризикувати, а керувати ризиками, дбати про особисту безпеку і здоров’я, а також про безпеку і здоров’я оточуючих людей в процесі виконання функціональних обов’язків.

Принагідно, присутнім наголосили на важливості створення безпечних умов праці та захисту працівників від впливу шкідливих виробничих факторів, на проведенні інструктажів з охорони праці відповідно до вимог чинного законодавства, спеціального навчання та перевірки знань з охорони праці, а також на систематичній роботі щодо профілактики професійних захворювань.

 

stepova 300x170 - Актуальні питання стану безпеки праці обговорили під час заходів до Всесвітнього дня охорони праці

background Layer 1