Пропустити навігацію

Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці – девіз Дня охорони праці в 2024 році

З нагоди відзначення Дня охорони праці заступник начальника Управління контрольно перевірочної роботи – начальник відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Наталія Скірка взяла участь у селекторній нараді, яка організована РФ «Львівська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Захід відбувся під головуванням головного інженера Зіновія Заньківа за участі керівників усіх служб та структурних підрозділів регіональної філії, представників Західного міжрегіонального управління Держпраці.

У своїй доповіді фахівчиня Головного управління наголосила, що питання охорона життя і здоров’я людини є дуже важливим і має неабияке значення для українського суспільства. Травматизм на виробництві негативно позначається на рівні життя людей. Дотримання конституційних прав громадян на безпечні та здорові умови праці є головним принципом державної політики у сфері охорони праці.

«Важливо підвищити увагу працівників і керівництва підприємств до питань безпеки й гігієни праці, постійно вдосконалювати систему управління охороною праці та впроваджувати найефективніші практики, щоб забезпечити безпеку на виробництві», – підсумувала Наталія Скірка.

Fotoram.io  15 300x189 - Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці – девіз Дня охорони праці в 2024 році

background Layer 1