Пропустити навігацію

Безпека праці в харчовій промисловості

Збереження життя і здоров’я працівників є найважливішим напрямом державної політики у галузі охорони праці.

Відтак, начальник та головний спеціаліст відділу профілактики та розслідування нещасних випадків Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Наталія Скірка та Олександра Олеськів провели наради з питань дотримання вимог законодавства про охорону праці у виробничому підрозділі «ЛЖК» ТОВ «Щедро» та ПрАТ «Моршинський завод мінеральних вод “ОСКАР”».

Фахівці Фонду наголосили, що проведення інструктажів на робочих місцях, виконання інструкцій по охороні праці, застосування засобів індивідуального захисту дають позитивні результати по профілактиці виробничого травматизму.

Принагідно надали рекомендації відповідальним працівникам щодо ведення документації з охорони праці та роз’яснили алгоритм дій при настанні нещасного випадку.

 

IMG 0014 300x160 - Безпека праці в харчовій промисловості

 

IMG 2718 300x225 - Безпека праці в харчовій промисловості

 

background Layer 1