Пропустити навігацію

Зустріч з довгожителькою м. Миколаєва

Турбота  про людей похилого віку займає важливе місце в діяльності головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, а особливо про пенсіонерів, яким  виповнилося 80 років і більше.   

 

7 листопада 2018 року керівники Миколаївського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Надія Максимович та Наталія Танчак  відвідали  найстаршу  жительку міста Миколаєва Марію Григорівну Пристай, якій 5 листопада 2018 року виповнилося 99 років.

 

Марія Пристай виховала чотирьох дітей, має 9 онуків, 17 правнуків та 3 правнучка. Дуже  привітна, добродушна людина,  прожила нелегке життя, пам’ятає другу світову війну, радіє, що дочекалася відродження незалежної України та вірить в щасливе майбутнє нашої держави.

 

З повагою представники пенсійної служби привітали з днем народження довгожительку, вручили   гостинці,  побажання мирного неба, затишку в родині, святкового настрою і міцного здоров’я.

 

У теплій домашній атмосфері пенсіонерці надано роз’яснення щодо порядку нарахування пенсії, її складових, про зміни в пенсійному забезпеченні та поінформовано про можливість отримання додаткових консультацій з питань пенсійного забезпечення за телефоном  “гарячої”  лінії.

 

Довідково: У Миколаївському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області на обліку перебуває понад 3 тис. осіб, яким виповнилося 80 і більше років. Середній розмір пенсії станом на 01.11.2018  зазначених осіб становить –  2016,90 грн.

 

IMG d312829a0112c1e8fc9672f0e1948a2c V 300x169 - Зустріч з довгожителькою м. Миколаєва

background Layer 1