Пропустити навігацію

Мешканців Львівщини консультують під час виїзних прийомів

З метою оперативного інформування громадськості та донесення до населення змін у сфері пенсійного забезпечення представники Фонду Львівщини здійснюють виїзні прийоми громадян.

 

Відтак спеціалісти Золочівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) провели виїзні прийоми громадян в Поморянській селищній раді та в селі Стадня.

 

Фахівці пенсійної  служби відповіли на запитання громадян та надали консультації з різних питань пенсійного забезпечення, зокрема, про перерахунок пенсій з 1 грудня у зв’язку із збільшенням соціальних стандартів, порядок переходу з одного виду пенсії на інший, умови призначення різних видів пенсій,  складові та розмір пенсійних виплат, зарахування  до страхового стажу періоду ведення підприємницької діяльності, добровільну участь в соціальному страхуванні тощо. Акцентували увагу на необхідності завчасного звернення громадян до органів Пенсійного фонду для проведення попередньої оцінки належного оформлення документів, необхідних для призначення пенсії.

 

Крім того, поінформували про переваги отримання пенсій через банківські установи та порядок сплати єдиного соціального внеску при оформленні житлових субсидій.

 

Довідково:  Поморянська селищна рада включає в себе села Торгів, Богутин, Загора, Кульби та Недільне, населення селищної ради складає 1379 чол., з них   292 –  пенсіонери. Населення с. Стадня складає 107 чол., з них 48 –  пенсіонери.

 

 

IMG a5aa5f797f72ccf9ba7a497c1946aaca V 300x183 - Мешканців Львівщини консультують під час виїзних прийомів

 

IMG 457b779b133c982306099782f110c013 V 300x211 - Мешканців Львівщини консультують під час виїзних прийомів

 

Можливістю зустрітися і особисто поспілкуватися з начальником Старосамбірського відділу обслуговування громадян Катериною Борецькою скористалися жителі міста Добромиль під час виїзного прийому.

 

Для отримання роз’яснень та консультацій звернулося 8 осіб. Керівник сервісного центру здійснила видачу пенсійних посвідчень та замовлених довідок, прийняла заяву та документи на переведення виплати пенсії за місцем проживання. Майбутні пенсіонери отримали консультації з актуальних питань застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування та пенсійного забезпечення. 

 

Довідково:  Добромиль місто районного значення , населення якого становить понад 4,5 тис. чол., з них  1,1 тис. пенсіонери.

 

vyyiznyj 208x300 - Мешканців Львівщини консультують під час виїзних прийомів

 

В межах виїзних прийомів представники головного управління Фонду області поінформували присутніх про сучасні он-лайн сервіси Пенсійного фонду та прийом заяв на виготовлення електронного пенсійного посвідчення, яке поєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними.

background Layer 1