Пропустити навігацію

На Львівщині вшанували 5-ту річницю Революції Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, Львівщина відзначає 5-ту річницю Революції Гідності та Свободи. З цієї нагоди на площі перед пам’ятником Тарасу  Шевченку відтворили події Майдану – так, як це було 5 років тому.

 

Відтак на Личаківському кладовищі вшанували полеглих героїв Небесної сотні та воїнів АТО. На полі почесних поховань № 67 представники влади, головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області, громадських організацій, військові, учасники Майдану, родини героїв Небесної Сотні запалили лампадки та поклали квіти до могил загиблих під час Революції Гідності борців за волю України.

 

Опісля героїв вшанували хвилиною мовчання, представники духовенства відслужили чин панахиди за полеглими. Окрім  цього, відбулося громадське віче на площі перед пам’ятником Тарасу  Шевченку.

 

Довідково: в головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області призначено 25 пенсій у зв’язку із втратою годувальника за 17 загиблих годувальників під час Революції Гідності. Середній розмір пенсійної виплати на одну особу становить 4651,16 гривень.

 

Lviv 2 2 300x250 - На Львівщині вшанували 5-ту річницю Революції Гідності та Свободи

 

 

Lviv 5 300x252 - На Львівщині вшанували 5-ту річницю Революції Гідності та Свободи

 

 

7 300x212 - На Львівщині вшанували 5-ту річницю Революції Гідності та Свободи

 

background Layer 1