Пропустити навігацію

Учнівській молоді – про електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з популяризації сервісів веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України працівники головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області провели зустрічі з учнівською молоддю.

 

У Червоноградській загальноосвітній школі  1-3 ступенів № 9 пройшов просвітницький захід «Допоможи батькам зареєструватись на Веб-порталі Пенсійного фонду».

В рамках заходу начальник Червоноградського відділу обслуговування громадян Світлана Сідельник розповіла учням про безпосередню залежність пенсійних перспектив від нинішніх умов працевлаштування і оплати праці, про функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом. Також повідомила, що особи, зареєстровані на веб-порталі мають змогу замовити відповідні послуги СМС-інформування, отримати довідки з QR-кодом, які згідно з чинним законодавством є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі Фонду.

Фахівець пенсійної служби запропонувала школярам ознайомити батьків  з он-лайн сервісами Пенсійного фонду України та роздала заяви про реєстрацію на ВЕБ-порталі  і буклети з покроковою інструкцією з реєстрації на цьому електронному ресурсі.

 

CHervonograd 1 237x300 - Учнівській молоді - про електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій

 

CHervonograd2 2 292x300 - Учнівській молоді - про електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій

 

«Від Вашої позиції сьогодні залежить Ваше завтра» акцентував на зустрічі з учнями 10 та 11 класів Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, начальник Яворівського відділу обслуговування громадян  (сервісного центру) Володимир Галак.

В межах заходу учні дізналися що таке пенсія, кому вона призначається і від чого залежить її розмір, а також про перспективи розвитку та впровадження накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування тощо.

Принагідно керівник сервісного центру поінформував про негативні наслідки отримання «тіньових»  доходів та звернув увагу на  електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій.

Зустріч пройшла в режимі діалогу, на всі поставленні запитання юні слухачі отримали чіткі і зрозумілі відповіді.

 

YAvoriv 288x300 - Учнівській молоді - про електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій

 

2YAvoriv 257x300 - Учнівській молоді - про електронні послуги Фонду, створені на основі інформаційних технологій

  

Довідково: на зустрічах були присутні 60 учнів, яким роздали 60 листівок та зразки заяв для реєстрації на ВЕБ-порталі

background Layer 1