Пропустити навігацію

На Львівщині до Дня Збройних сил України організували зустріч з сім’ями загиблих/померлих учасників АТО (ООС)

Напередодні Дня Збройних Сил України відбулася зустріч з родинами загиблих та померлих учасників АТО (ООС), яка розпочалася хвилиною мовчання за полеглими героями та звучанням маршу Нової української армії у виконанні курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана  Петра Сагайдачного.

Родини загиблих мали можливість поспілкуватись з керівництвом області та головного управління Фонду щодо пенсійного забезпечення та соціального захисту членів родин загиблих/померлих учасників АТО (ООС).

 

 

Довідково: з початку проведення АТО (ООС) в області призначено пенсії в разі втрати годувальника на 507 утриманців (діти, дружини, батьки). Середній розмір пенсії на одного утриманця становить 3535,98 гривень.

 

Lviv 1 1 300x186 - На Львівщині до Дня Збройних сил України організували  зустріч з сім’ями загиблих/померлих учасників АТО (ООС)

 

Lviv 2 1 300x208 - На Львівщині до Дня Збройних сил України організували  зустріч з сім’ями загиблих/померлих учасників АТО (ООС)

 

Lviv 3 1 300x207 - На Львівщині до Дня Збройних сил України організували  зустріч з сім’ями загиблих/померлих учасників АТО (ООС)

 

Lviv 4 300x200 - На Львівщині до Дня Збройних сил України організували  зустріч з сім’ями загиблих/померлих учасників АТО (ООС)

background Layer 1