Пропустити навігацію

Виїзні прийоми – наближення послуг до мешканців Львівської області

З метою наближення послуг  до місця проживання громадян, представники Фонду здійснюють виїзні прийоми у різних населених пунктах  області.

Саме в такому форматі головні спеціалісти Жовківського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Ольга Несторко та Оксана Захарова провели прийоми громадян в Рава-Руській міській раді та в селищній раді с. Куликів.

Фахівці Фонду надали детальні роз’яснення умов призначення та порядку нарахування пенсій різних видів, та назвали основні складові, які впливають на розрахунок їх розміру. Зокрема, роз’яснили громадянам залежність розміру пенсії від офіційного заробітку, сплачених страхових внесків, тривалості страхового стажу. Рекомендували заздалегідь звертатися до фахівців сервісних центрів з метою проведення попередньої перевірки документів, необхідних для призначення пенсії.

Довідково: на території Рава-Руської міської ради проживає близько – 8134 мешканців, з них 2246 – одержувачі пенсійних виплат, на території Куликівської селищної ради проживає близько 3963 особи, з них – 1744 одержувачі пенсійних виплат.

 

vyyiznyj pryjom 2 1 283x300 - Виїзні прийоми - наближення послуг до мешканців Львівської області

 

vyyiznyj pryjom 1 300x206 - Виїзні прийоми - наближення послуг до мешканців Львівської області

 

Прийом мешканців Бісковицької об’єднаної територіальної громади провела головний спеціаліст Самбірського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Мар’яна Цимбрила.

Найбільше відвідувачів цікавили питання проведення перерахунків пенсій з 1 грудня та перерахунків, які відбудуться у 2019 році. Мар’яна Цимбрила нагадала громадянам, що вони мають можливість зареєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України  та отримувати інформацію зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату,  сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку, а також про своє пенсійне забезпечення.

Громадяни, які звернулись на прийом, отримали фахові консультації,  детальні відповіді на запитання та інформаційні матеріали щодо сучасних он-лайн послуг  Пенсійного фонду України.

Довідково: на території Бісковицької ОТГ проживає 6105 громадян, з них 1352 одержувачі пенсійних виплат.

 

20181210 104250 300x177 - Виїзні прийоми - наближення послуг до мешканців Львівської області

 

Черговий виїзний прийом провели на віддаленому робочому місці у Східницькій селищній раді.

Головний спеціаліст Бориславського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Наталія Чечіль надала мешканцям селищної ради індивідуальні консультації з питань пенсійного забезпечення, зокрема щодо порядку подання й оформлення документів для призначення пенсій, можливості добровільної участі в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Фахівець Фонду поінформувала пенсіонерів про можливість оформлення пенсійного посвідчення нового зразка у вигляді ID-картки, яка поєднує функції посвідчення особи і платіжної картки.

Довідково: на території смт. Східниця проживає 2800 мешканців, 852 з яких – пенсіонери.

 

 

Dodatok1 300x225 - Виїзні прийоми - наближення послуг до мешканців Львівської області

background Layer 1