Пропустити навігацію

На Золочівщині провели зустріч за «круглим столом» з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС в Золочівській райдержадміністрації  провели «круглий стіл» з представниками громадських організацій чорнобильців.

У заході взяли участь голова Золочівської районної організації «Союз. Чорнобиль. Україна.» Богдан Гураль, учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, представники райдержадміністрації, міської ради та головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Начальник  Золочівського сервісного центру Галина Лазорчик поінформувала присутніх на зустрічі про зміни у пенсійному законодавстві, зокрема, про зміни до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», відповіла на запитання щодо механізму та порядку нарахування пенсій. Крім того, повідомила про сучасні електронні послуги Пенсійного фонду, а саме: реєстрація на Веб-порталі, підключення до послуги СМС-інформування та оформлення електронного пенсійного посвідчення.

 

Довідково: у відділі з питань  призначення та перерахунків пенсій    № 16 на обліку перебуває 74 ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС.

 

DSCF5652 300x194 - На Золочівщині провели зустріч за «круглим столом» з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

background Layer 1