Пропустити навігацію

На Львівщині продовжується розширення мережі пунктів обслуговування громадян

Сьогодні, 13 грудня, на Львівщині у Дрогобицькому відділенні АТ “Ощадбанк” запрацювало нове віддалене робоче місце фахівця Пенсійного фонду України.

 

Відтепер 18,8 тисяч пенсіонерів – дрогобиччан зможуть обирати для себе більш зручне місце обслуговування ‒ у Дрогобицькому сервісному центрі головного управління  Фонду області або у відділенні Ощадбанку м. Дрогобича.

 

Відкриття віддаленого робочого місця відбулося за участі керуючого відділення банку Романа Будника та начальника Дрогобицького сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Любові Яневич.

 

Перші відвідувачі, які скористались послугою агентського пункту, отримали консультації з питань пенсійного забезпечення, інформацію про перерахунки пенсій з 1 грудня поточного року, рекомендації щодо реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України та налаштування послуги СМС-інформування. Пенсіонерам – клієнтам Ощадбанку запропонували виготовити електронне пенсійне посвідчення, з допомогою якого можна не тільки отримувати пенсію, а й розраховуватись за комунальні послуги та товари, мати доступ до багатьох інших он-лайн сервісів.

 

Усім бажаючим роздали інформаційні матеріали з інструкцією щодо порядку реєстрації на електронних ресурсах Пенсійного фонду України.

 

 

Довідково: у Львівській області функціонує понад 80 віддалених робочих місць фахівців Пенсійного фонду України.

 

foto Lviv1 300x242 - На Львівщині продовжується розширення мережі пунктів обслуговування громадян

 

foto Lviv 4 300x229 - На Львівщині продовжується розширення мережі пунктів обслуговування громадян

 

foto Lviv 3 300x179 - На Львівщині продовжується розширення мережі пунктів обслуговування громадян

 

 

background Layer 1