Пропустити навігацію

Представник Бродівського сервісного центру взяла участь у заходах з нагоди Дня ліквідатора аварії на Чорнобильській АЕС

Заступник начальника Бродівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Оксана Попелишин 13 грудня 2018 року взяла участь у районних заходах з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків  аварії на  Чорнобильській АЕС, які відбулися в  приміщенні  Бродівської центральної районної бібліотеки. Представники влади, громадських організацій, ліквідатори аварії на ЧАЕС,  учнівська молодь, громадськість Бродівщини  хвилиною мовчання пом’янули тих, хто ціною власного життя та здоров’я захистили український народ від радіоактивного лиха.

Голова Бродівської районної громадської організації  “Союз. Чорнобиль. Україна.” Ірина Шинкарчук подякувала ліквідаторам аварії за їх громадянський подвиг, за добрий приклад, який вони подають молодому поколінню.

В межах заходу Оксана Попелишин інформувала присутніх про перерахунки пенсійних виплат з 1 грудня п. р. у зв’язку із зміною соціальних стандартів відповідно до Закону України “Про Державний бюджет України на 2018 рік” та повідомила про мінімальні пенсійні виплати  особам з інвалідністю внаслідок аварії на ЧАЕС із числа ліквідаторів.

Фахівць Фонду розповіла про зручні електронні сервіси Пенсійного фонду України, пояснила як зареєструватись на Веб-порталі електронних послуг, налаштувати послугу СМС-інформування та виготовити електронне пенсійне посвідчення.

Учасники заходу отримали фахові відповіді на запитання щодо пенсійного забезпечення та тематичні буклети.

 

Довідково: у  Бродівському районі  налічується 88 осіб, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи”, з них 18 – особи  з інвалідністю.

 

 

 

IMG 9f7314bd02929d4a334d337f75214978 V 300x225 - Представник Бродівського сервісного центру взяла участь у заходах з нагоди Дня  ліквідатора  аварії на  Чорнобильській АЕС

 

IMG f23c88294209feffe77d3fce85fb5e23 V 300x225 - Представник Бродівського сервісного центру взяла участь у заходах з нагоди Дня  ліквідатора  аварії на  Чорнобильській АЕС

background Layer 1