Пропустити навігацію

Два нових віддалених робочих місця фахівців Пенсійного фонду України запрацювали на Львівщині

Головне управління Пенсійного фонду України Львівській області у співпраці з обласним управлінням АТ “Ощадбанк”  продовжує роботу над розширенням мережі віддалених робочих місць області.

 

17 та 18 грудня поточного року  у  Новояворівському та Буському відділеннях АТ “Ощадбанк” запрацювали два нові віддалені робочі місця фахівців Пенсійного фонду області. Відтепер відвідувачі банку мають змогу отримати кваліфіковані консультації з пенсійних питань поза межами сервісних центрів головного управління Фонду.

Відкриття відбулося за участі керуючих відділеннями Ощадбанку та начальників Новояворівського і Буського відділів обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області.

Перші відвідувачі, які звернулися на прийом до спеціалістів, отримали роз’яснення актуальних питань пенсійного забезпечення, докладні відповіді на індивідуальні запитання,  роз’яснення порядку реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду та підключення до послуги СМС-інформування. Пенсіонерам – клієнтам  Ощадного банку запропонували виготовити електронне пенсійне посвідчення, з допомогою якого можна не лише отримувати пенсію, а й розраховуватись за комунальні послуги та товари, мати доступ до багатьох інших он-лайн сервісів.

Усім бажаючим роздали інформаційні матеріали з інструкцією щодо порядку реєстрації на електронних ресурсах Пенсійного фонду України.

 

Довідково: У Новояворівському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) на обліку перебуває 10900 осіб, з них 2136 одержувачі пенсій через установи Державного Ощадного банку України. У Буському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) на обліку перебуває 12742 особи, з них 4015 одержувачі пенсій через установи Державного Ощадного банку України.

 

Віддалене робоче місце у Новояворівському відділенні АТ “Ощадбанк”

 

Novoyavorivsk 2 1 300x192 - Два нових віддалених робочих місця фахівців Пенсійного фонду України запрацювали на Львівщині

 

Віддалене робоче місце у Буському відділенні АТ “Ощадбанк”

 

Busk 1 1 245x300 - Два нових віддалених робочих місця фахівців Пенсійного фонду України запрацювали на Львівщині

 

 

 

 

 

 

 

background Layer 1