Пропустити навігацію

На Львівщині запрацювало ще 7 віддаленних робочих місць фахівців Фонду

Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області продовжує наближувати пенсійні послуги до населення області.

Цього тижня запрацювали сім нових віддалених робочих місць фахівців Фонду у  Червоноградському, Бродівському, Турківському відділеннях Акціонерного товариства «Ощадбанк» та чотирьох відділеннях Ощадбанку м. Львова.

Відтепер клієнти цих відділень банку мають змогу отримати пенсійні послуги, не звертаючись до сервісних центрів Пенсійного фонду.

Перші відвідувачі, які скористались послугами головного управління Фонду на новостворених робочих місцях, отримали інформацію з питань пенсійного забезпечення, рекомендації щодо реєстрації на Веб-порталі Пенсійного фонду України, підключення до послуги СМС-інформування,  оформлення електронного пенсійного посвідчення та інформаційні матеріали з інструкцією щодо порядку реєстрації на сучасних електронних ресурсах Фонду.

 

Довідково:  на сьогодні у Львівській області створено 101 віддаленне робоче місце працівників Фонду, з них 32 робочих місця функціонує в об’єднаних територіальних громадах,  52 — в сільських, селищних та міських радах, 1 робоче місце — в ЦНАПі та 16 робочих місць у відділеннях Акціонерного товариства «Ощадбанк».

 

Червоноградський відділ обслуговування громадян (сервісний   центр)

 

Lviv 2 4 300x225 - На Львівщині запрацювало ще 7 віддаленних робочих місць фахівців Фонду

Бродівський відділ обслуговування громадян (сервісний   центр)

 

Lviv 3 4 300x225 - На Львівщині запрацювало ще 7 віддаленних робочих місць фахівців Фонду

Шевченківський відділ обслуговування громадян в   м. Львові (сервісний   центр)

 

Lviv 1 4 300x225 - На Львівщині запрацювало ще 7 віддаленних робочих місць фахівців Фонду

background Layer 1