Пропустити навігацію

Представники головного управління Фонду Львівської області продовжують роз’яснювати громадянам пенсійне законодавство

Представники Самбірського сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області 2 – 3 січня 2019 року провели виїзні прийоми громадян на віддалених робочих місцях у Новокалинівській об’єднаній територіальній громаді  та у Ралівській сільській раді.

 

Фахівці пенсійної служби відповіли  на запитання громадян, які звернулися на прийом, та надали роз’яснення з питань пенсійного забезпечення, зокрема, про проведення перерахунку пенсій з 1 січня 2019 року, призначення пенсії за віком відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, складові пенсійної виплати і їх вплив на розмір пенсії, вимоги до стажу при визначенні права на пенсію тощо.

Принагідно наголосили на важливості легальних трудових відносин з роботодавцями. Нагадали пенсіонерам про необхідність повідомляти органи Пенсійного фонду про працевлаштування/звільнення або інші обставини, що впливають на пенсійне забезпечення особи, для уникнення переплат пенсій.

Крім того, поінформували про сучасні он-лайн сервіси Пенсійного фонду України: реєстрація на Веб-порталі, послуга СМС-інформування та електронне пенсійне посвідчення та запропонували стати їх користувачами.

         

Довідково: На території Новокалинівської ОТГ проживає 7384 громадян, з них 1084 – пенсіонери. На території Ралівської сільської ради проживає 6313 громадян, з них 1320  – пенсіонери.

 

IMG 20190102 094249 300x287 - Представники головного управління Фонду Львівської області продовжують роз’яснювати громадянам пенсійне законодавство

 

20181220 105709 213x300 - Представники головного управління Фонду Львівської області продовжують роз’яснювати громадянам пенсійне законодавство

 

background Layer 1