Пропустити навігацію

Галузева зустріч з представниками лісопильних підприємств

Питання забезпечення роботи лісопильних підприємств у правовому полі, їх легальна реєстрація, легалізація робочої сили, попередження незаконного обігу деревини розглянули на галузевій зустрічі з представниками лісопильних підприємств, які проводять свою діяльність на території  Жовківського району.

 

Захід відбувся  4 січня 2019 року у Жовківській райдержадміністрації за участі першого заступника голови райдержадміністрації Любові Дунець, керівників управлінь та відділів райдержадміністрації,  начальника  Жовківського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галини Скоропад, представників контролюючих органів,   керівників підприємств, які здійснюють свою діяльність в  лісопильному та стругальному виробництві.

– Соціальна захищеність працівників та попередження незаконного обігу деревини перебувають сьогодні на особливому контролі. Протягом останніх місяців районна комісія проводила обстеження щодо легалізації роботи даних об’єктів і встановила недоліки в їх роботі, – зазначила у вступному слові Любов Дунець.

В межах зустрічі розглянули дотримання лісопильними підприємствами законодавства в питаннях трудових відносин, зокрема з оплати праці, укладання трудових договорів між роботодавцями й найманими працівниками та окреслили низку заходів, спрямованих на легалізацію зайнятості в лісопильній галузі.

Галина Скоропад акцентувала увагу присутніх на важливості офіційного працевлаштування, яке безпосередньо впливає на право призначення та розмір майбутньої пенсії. Також повідомила про можливість отримання інформації зі своєї облікової картки про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески за допомогою Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України та послуги СМС-інформування.

 

Довідково: у Жовківському районі налічується 62 лісопильних об’єкти.

 

1 1 300x201 - Галузева зустріч з представниками лісопильних підприємств

 

 

Dlya vstavl UkraineNOW 300x204 - Галузева зустріч з представниками лісопильних підприємств

background Layer 1