Пропустити навігацію

Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

Інформуючи мешканців Львівщини про пенсійне законодавство, фахівці головного управління Фонду області проводять численні заходи використовуючи різні  форми роз’яснювальної роботи.

 

Протягом тижня головні спеціалісти Жовківського, Стрийського, Буського відділів обслуговування громадян (сервісних центрів) провели виїзні прийоми громадян в Куликівській та Дашавській селищних радах, в Туринківській та Новомилятинській сільських радах,  в управлінні праці та соціального захисту населення в м. Моршин. У межах виїзних прийомів фахівці Фонду відповіли на запитання громадян, надали консультації з різних питань пенсійного забезпечення та рекомендували особам, яким невдовзі виходити на пенсію завчасно звернутися до сервісного центру з метою проведення попередньої правової  оцінки документів, які подаватимуться на призначення пенсії.

 

 

Busk vyyizn pryj 300x208 - Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

 

Turyn vyzn pryj 300x225 - Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

 

Про умови та порядок призначення пенсій, вплив величини заробітку, суми сплачених страхових внесків та тривалості страхового стажу на обчислення їх розміру йшлося під час заходу у форматі «День відкритих дверей», який провела заступник начальника Трускавецького сервісного центру Світлана Банковська на віддаленому робочому місці у місті Стебник.

 

Truskav Den V D 300x225 - Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

 

На засіданні робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення за участі начальника Жовківського сервісного центру Галини Скоропад обговорили питання рівня оплати праці та вжиті заходи щодо його підвищення, контролю за дотриманням чинного законодавства про оплату праці та її легалізації.

 

Zas rob ZHovkva 300x199 - Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

 

Про те, що право на призначення та розмір майбутньої пенсії залежить  від офіційного працевлаштування і легального заробітку, заступник начальника  Бориславського сервісного центру Оксана Піряник розповіла на зустрічі з особами, які перебувають на обліку в Бориславській міській філії Львівського обласного центру зайнятості.

 

Borys bezrob 300x225 - Пенсійники Львівщини проводять інформаційно-роз’яснювальні заходи для мешканців області

 

В межах проведених заходів представники головного управління Фонду наголосили на важливості оволодіння громадянами сучасними електронними технологіями, що дозволяють оперативно отримати інформацію про нарахований заробіток, суму сплачених внесків, зарахованого страхового стажу та пенсійного забезпечення в зручному режимі он-лайн.

 

Довідково: представники головного управління Фонду  упродовж 2018 року провели 1318  виїзних прийомів громадян, 472 зустрічі з особами, які перебувають на обліку в органах служби зайнятості, 261 захід у форматі  «День відкритих дверей» та взяли участь у 1535 засіданнях робочих груп з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

background Layer 1