Пропустити навігацію

У Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч із членами координаційно-дорадчої ради з питань постраждалих учасників Революції Гідності та постраждалими учасниками Майдану та їх сім’ями

10 січня п. р., начальник головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська  та заступник начальника головного управління Руслана Іванкова взяли участь у зустрічі голови Львівської облдержадміністрації  Олега Синютки з членами  координаційно-дорадчої ради з питань постраждалих учасників Революції Гідності та постраждалими учасниками Майдану та їх сім’ями.

 

В межах зустрічі  обговорили координацію спільних дій громадських об’єднань та органів виконавчої влади щодо удосконалення механізму вирішення проблем постраждалих учасників Революції Гідності та членів родин Героїв Небесної Сотні.

Родини загиблих мали можливість поспілкуватись з керівництвом області та головного управління Фонду щодо пенсійного забезпечення та соціального захисту.

Окрім цього присутні обговорили заплановані заходи із вшанування пам’яті 5-ї річниці трагічних подій Революції Гідності.

 

Довідково:  В головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області призначено пенсії 31 особі, у зв’язку з втратою годувальника членам сімей осіб, які загинули внаслідок поранення, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у масових акціях громадського протесту в Україні з 21 листопада 2013 року по 21 лютого 2014 року;  41 особі, які отримали інвалідність внаслідок поранень, каліцтва, контузії чи інших ушкоджень здоров’я, одержаних під час участі у Революції Гідності та 4 особам призначено дострокові пенсії.

 

 

Lviv 1 300x223 - У Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч із членами  координаційно-дорадчої ради з питань постраждалих учасників Революції Гідності та постраждалими учасниками Майдану та їх сім’ями

 

Lviv 2 1 300x202 - У Львівській облдержадміністрації відбулася зустріч із членами  координаційно-дорадчої ради з питань постраждалих учасників Революції Гідності та постраждалими учасниками Майдану та їх сім’ями

 

background Layer 1