Пропустити навігацію

Дрогобичан закликали працювати офіційно та контролювати дотримання роботодавцем вимог трудового законодавства за допомогою Веб-порталу

“Ні – зарплаті в конверті!”, “Економ свій час – стань користувачем Веб-порталу!” – під такими гаслами працівники Дрогобицького сервісного центру головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області розгорнули на вулицях міста флешмоб, привертаючи увагу городян до актуальної проблеми сфери трудових відносин та популяризуючи Веб-портал Пенсійного фонду України.

 

В межах акції фахівці пенсійної служби роз’яснювали, що легальне працевлаштування, офіційно нарахована заробітна плата і в повному обсязі сплачений єдиний внесок є запорукою отримання достойної пенсії в майбутньому.

‒ Тільки офіційно працевлаштований працівник може відчувати себе соціально захищеним, а бюджет Пенсійного фонду матиме стабільні надходження для своєчасного фінансування виплати і підвищення розмірів пенсій, ‒ акцентували учасники інформаційного заходу.

Принагідно поінформували людей про можливості електронних послуг Веб-порталу Пенсійного фонду України і СМС-інформування про особисті дані громадян. Роздали інформаційні листівки на тему легалізації зайнятості, порядку реєстрації на електронних ресурсах Фонду та закликали у жодному разі не погоджуватися на оплату своєї праці «у конверті».

 

Довідково: кількість застрахованих осіб по місту Дрогобичу і Дрогобицькому району зросла впродовж другого  півріччя  2018 року  на  1170 і склала на    1 січня 2019 року  24232 особи, 4410 дрогобичан є користувачами Веб-порталу Пенсійного фонду України.

 

1 2 259x300 - Дрогобичан закликали працювати офіційно та контролювати дотримання роботодавцем вимог трудового законодавства  за допомогою Веб-порталу

 

 

2 1 227x300 - Дрогобичан закликали працювати офіційно та контролювати дотримання роботодавцем вимог трудового законодавства  за допомогою Веб-порталу

background Layer 1