Пропустити навігацію

У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр головного управління Фонду у Львівській області

Одним з пріоритетів діяльності органів Пенсійного фонду України є створення належних умов для обслуговування громадян та покращення якості надання послуг. Саме з цією метою в головному управлінні Пенсійного фонду України у Львівській області проводиться переобладнання сервісних центрів. 

Сьогодні, 23 січня, відбулось відкриття оновленого Жовківського відділу обслуговування громадян (сервісного центру).

Захід відбувся за участю начальника головного управління Пенсійного фонду області Галини Недзельської, заступника начальника Руслани Іванкової, голови Жовківської районної державної адміністрації  Надії Щур та мешканців Жовківщини.

‒ Переобладнання сервісного центру стало можливим завдяки керівництву держави, Пенсійного фонду України, Львівської облдержадміністрації та Жовківської райдержадміністрації, ‒ зазначила начальник головного управління Фонду області.

Галина Недзельська та Надія Щур символічно перерізали стрічку. Після вітальних слів, вручення Подяк та церемонії освячення приміщення присутні мали змогу ознайомитись з облаштуванням та організацією роботи сервісного центру. Для обслуговування громадян з обмеженими можливостями приміщення облаштовано пандусом, а в середині приміщення забезпечується зручна навігація завдяки візуальним позначенням – табличками дубльованими рельєфно-крапковим шрифтом Брайля. Система відеоспостереження, якою обладнаний сервісний центр – дозволяє своєчасно реагувати на ускладнення в процесі руху відвідувачів з обмеженими можливостями.

Перші відвідувачі оновленого сервісного центру отримали консультації з різних питань пенсійного забезпечення у просторому залі обслуговування громадян.

 

Довідково: На обліку  в Жовківському відділі обслуговування громадян перебуває майже 25 тис. пенсіонерів. Прийом та обслуговування відвідувачів проводиться за принципом «єдиного вікна» в умовах максимальної прозорості та відкритості. Протягом січня місяця поточного року прийнято понад 700 громадян, яким надано близько 900 різних видів послуг.

 

DSC 0099 253x300 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

 

 

Lviv 3 1 203x300 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

 

Lviv 4 300x181 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

 

Lviv 5 300x196 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

 

Lviv 1 1 300x179 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

 

Lviv 2 2 300x185 - У Жовкві відкрили оновлений сервісний центр  головного управління Фонду у Львівській області

background Layer 1