Пропустити навігацію

Ветеранам – афганцям – про пенсійне забезпечення

З нагоди 30-ї річниці виведення військ з Афганістану представники головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області провели зустрічі із членами Дрогобицької регіональної спілки ветеранів Афганістану  та Трускавецької міської організації Української спілки ветеранів.

В межах заходів обговорили питання  медичного, соціального та пенсійного забезпечення воїнів- інтернаціоналістів.

Фахівці Фонду  роз’яснили норми законодавчих актів щодо пенсійного забезпечення ветеранів війни та учасників бойових дій, розповіли про можливість та переваги використання СМС-інформування та Веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, зокрема, для контролю за нарахованою заробітною платою, сплаченими страховими внесками та тривалістю страхового стажу.

Окрім того присутні мали змогу отримати фахові консультації в індивідуальному порядку.

Представники головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області надали вичерпні відповіді на поставлені питання та роздали інформаційні буклети.

 

Довідково: станом на 01.02.2019 на Дрогобиччині налічується 316 учасників бойових дій в Афганістані і 183 учасники бойових дій на території інших держав, четверо з них брали участь в АТО. У м. Трускавець на обліку перебуває 5851 пенсіонер, з них статус учасника бойових дій мають 28 осіб.

 

foto 2 1 300x169 - Ветеранам – афганцям – про пенсійне забезпечення

 

 

WhatsApp Image 2019 02 11 at 12.10.23 300x169 - Ветеранам – афганцям – про пенсійне забезпечення

 

background Layer 1