Пропустити навігацію

Прийоми громадян на віддалених робочих місцях – наближення послуг до населення області

Пенсійна служба головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області застосовує різноманітні форми комунікації з громадянами для максимально широкого охоплення мешканців області роз’яснювальною роботою з пенсійного законодавства. Одним зі зручних форматів надання інформації є проведення прийомів  на віддалених робочих місцях.

 

Прийом громадян у такому форматі провели фахівці Самбірського сервісного центру Марія Стецик та Мар’яна Цимбрила на віддалених робочих місцях у Рудківській та Воле-Баранецькій об’єднаних територіальних громадах.

 

Представники Фонду надали відвідувачам роз’яснення порядку нарахування пенсій,  проведення індексації пенсій з 1 березня 2019 року та виплати монетизованих субсидій. Крім того, інформували, що для кожного пенсіонера розмір підвищення з 01.03.2019 визначався індивідуально в автоматизованому режимі, в залежності від тривалості страхового стажу та індивідуального коефіцієнту заробітної плати з якого проводиться обчислення пенсії.

Sambir 2 2 196x300 - Прийоми громадян  на віддалених робочих місцях – наближення послуг до населення області

Sambir 1 2 214x300 - Прийоми громадян  на віддалених робочих місцях – наближення послуг до населення області

 

Головний спеціаліст Жовківського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Оксана Захарова  у приміщенні Куликівської селищної ради консультувала мешканців с. Куликів.

На прийом звернулися не тільки пенсіонери, а й працюючі громадяни та особи передпенсійного віку. Спеціаліст Фонду роз’яснила порядок проведення перерахунку пенсій та умови призначення різних видів пенсій, а також ознайомила з переліком необхідних для цього документів.

 

ZHovkva  300x181 - Прийоми громадян  на віддалених робочих місцях – наближення послуг до населення області

 

У відділенні Приватбанку м. Борислав представник Бориславського відділу обслуговування громадян (сервісний центр) Марія Горічко провела черговий прийом.

В межах заходу фахівець звернула увагу осіб передпенсійного віку на необхідності завчасного звернення до управління Пенсійного фонду з метою проведення попередньої оцінки документів, необхідних для призначення пенсії, а пенсіонерів –  на необхідності повідомлення органів Пенсійного фонду про працевлаштування (звільнення) та інші обставини, які впливають на пенсійне забезпечення. Також рекомендувала  відвідувачам активніше долучатися до дистанційних форм обслуговування громадян, що пропонує Фонд, зокрема, користуватися можливостями Веб-порталу Пенсійного фонду України, послуги СМС-інформування та електронним пенсійним посвідченням.

Boryslav 264x300 - Прийоми громадян  на віддалених робочих місцях – наближення послуг до населення області

 

Довідково: на території Рудківської об’єднаної територіальної громади проживає 14090 громадян, з них 3077 пенсіонерів,  на території Воле-Баранецької ОТГ ‒ 5178 громадян, з них 1278 пенсіонерів, населення  Куликівської селищної ради налічує 3964 особи, з них  1755 одержувачі пенсійних виплат.

background Layer 1