Пропустити навігацію

Начальник Жовківського відділу обслуговування громадян зустрілася з активом районного товариства інвалідів

З метою налагодження подальшої співпраці та об’єднання зусиль державних органів та громадських організацій у напрямку інтеграції вразливих груп населення в місцеву спільноту начальник Жовківського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Скоропад взяла участь у зустрічі з активом районного товариства інвалідів Львівської обласної асоціації Всеукраїнської організації “Союз осіб з інвалідністю України” під головуванням заступника голови Жовківської райдержадміністрації Юрія Дубневича.

 

Зустріч відбулася у формі діалогу, обміну думками та пропозиціями щодо вирішення проблем людей з особливими потребами, забезпечення їх соціального захисту, подальшої співпраці та надання інформаційної допомоги особам з обмеженими фізичними можливостями з питань пенсійного забезпечення.

У межах заходу Галина Скоропад надала фахові відповіді на питання щодо права на призначення пенсії по інвалідності в розмірі пенсії за віком, умов переведення з одного виду  пенсії на інший, надання надбавки до пенсії, як одинокому пенсіонеру тощо.

 

Довідково: На обліку в Жовківському сервісному центрі перебуває   6372 особи, які отримують пенсію по інвалідності, з них:  І-ої групи інвалідності – 254, ІІ-ої групи – 1251,  ІІІ-ої групи – 3874, 949 – особи з інвалідністю з дитинства.  

 

asots 1 300x199 - Начальник Жовківського відділу обслуговування громадян зустрілася з активом районного товариства інвалідів

 

 

background Layer 1