Пропустити навігацію

Про переваги офіційного працевлаштування та нові функціональні можливості веб-порталу Фонду – під час зустрічі із студентською та учнівською молоддю

Вже традиційними стали зустрічі працівників головного управління Пенсійного фонду у Львівській області із студентською та учнівською молоддю.

Цього тижня фахівці Трускавецького, Дрогобицького та Галицького в м. Львові відділів обслуговування громадян провели інформаційно-роз’яснювальні заходи в середній загальноосвітній школі І-ІІІ степеня № 6 м. Стебник, Дрогобицькому механіко-технологічному коледжі та Львівському коледжі транспортної інфраструктури.

Юних слухачів ознайомили із системою пенсійного забезпечення в Україні, зокрема, роз’яснили принцип функціонування першого її рівня – системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування та розповіли щодо впровадження другого рівня – накопичувального.

В активній дискусії розглянули негативні наслідки отримання заробітної плати “в конвертах”.   Особливу увагу молоді представники Фонду звернули на залежність розміру майбутньої пенсії від стажу роботи та розміру заробітної плати. В цьому сенсі наголосили на важливості легального оформлення трудових відносин та заробітків, зазначивши, що тільки офіційне працевлаштування здатне забезпечити соціальний захист працівника й гідне матеріальне забезпечення пенсіонера.                 

Крім того розповіли присутнім про нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом. 

– Дбати про гідну пенсію обов’язок не лише органів державної влади, а і кожного особисто. Необхідно захищати свої права, сприяти управлінню економікою України за європейськими принципами з гідною офіційною оплатою своєї праці.  Тільки за таких умов у вас буде гідна пенсія, – резюмували представники Фонду.

 

Довідково:  з початку року фахівці головного управління Пенсійного фонду у Львівській області провели понад 80 зустрічей у навчальних закладах області, на яких були присутні майже 2000 студентів та учнів.

 

TRuskavets 300x138 - Про переваги офіційного працевлаштування та нові функціональні можливості веб-порталу Фонду - під час зустрічі із студентською та учнівською молоддю

 

Drogobych 300x225 - Про переваги офіційного працевлаштування та нові функціональні можливості веб-порталу Фонду - під час зустрічі із студентською та учнівською молоддю

 

Foto Galyts1 300x182 - Про переваги офіційного працевлаштування та нові функціональні можливості веб-порталу Фонду - під час зустрічі із студентською та учнівською молоддю

background Layer 1