Пропустити навігацію

Підсумки роботи із запитами на інформацію в органах Пенсійного фонду України в Миколаївській області за І півріччя 2018 року

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області повідомляє, що за підсумками роботи із запитами на публічну інформацію за І півріччя 2018 року відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», до органів Пенсійного фонду України в Миколаївській області надійшло 754 запита на публічну інформацію. З них 109 запитів надіслано поштою, 605 запитів подано особисто,
38 – електронною поштою, 1 – факсом та 1- телефоном.

За категорією запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб – 745, від юридичних осіб – 2, від засобів масової інформації – 1, від об’єднань громадян без статусу юридичної особи – 2 та від органів виконавчої влади, як до розпорядника інформації надійшло 4 запити.

Запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати інформацію щодо соціального і правового захисту військовослужбовців.

За результатами розгляду у  ІІ кварталі 2018 року – 742 запита задоволено, 3 запита надіслано розпорядникам інформації по 8 – відмовлено у наданні інформації, 1 запит знаходяться на опрацюванні.

Усі запити відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» опрацьовані у встановлений чинним законодавством строк.

 

background Layer 1