Пропустити навігацію

Про зменшення рівня неоформлених трудових відносин та захисту прав працюючих громадян йшлось під час засідання «круглого столу»

 

У рамDSC 0979 300x200 - Про зменшення рівня неоформлених трудових відносин та захисту прав працюючих громадян йшлось під час засідання «круглого столу»ках виконання  розпорядження Уряду від 5 вересня 2018 року № 649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення»  2 жовтня поточного року в Головному управлінні Державної фіскальної служби Миколаївської області  пройшов «круглий стіл» з представниками суб’єктів господарювання-учасників будівельного ринку.  Участь в заході прийняли представник Управління Держпраці у Миколаївській області та виконуюча обов’язки начальника головного управління Пенсійного фонду України миколаївської області Олена Сичугова.

Під час зустрічі обговорили з суб’єктами господарювання питання щодо легалізації заробітної плати, виплати заробітної плати на рівні не менше законодавчо встановленого мінімуму та підвищення рівня оплати працівникам.

Також  у рамках проведення «круглого столу» розглянули механізми реалізації заходів, спрямованих на підвищення ефективності і захисту трудових прав громадян та посилення контролю в частині сплати єдиного соціального внеску. «Зменшення рівня неоформлених трудових відносин та захист прав працюючих громадян є основними пріоритетами нашої спільної роботи», – зазначила в своїй промові Олена Сичугова.

01 1024x536 - Про зменшення рівня неоформлених трудових відносин та захисту прав працюючих громадян йшлось під час засідання «круглого столу»

background Layer 1