Пропустити навігацію

Підписали Меморандум про співпрацю

Меморандум про взаємне співробітництво у сфері надання безоплатної первинної правової допомоги підписали сьогодні, 09 жовтня, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олена Сичугова з директором Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олегом Антонцем.

Сторони в межах своєї компетенції сприятимуть розвитку системи безоплатної правової допомоги та поширенню інформації про реалізацію державної політики в сфері пенсійного забезпечення. В рамках спільної роботи передбачається організація та проведення спільних заходів (семінарів, зустрічей, «круглих столів» тощо) спрямованних на підвищення рівня правової обізнаності громадян. Також планується налагодити взаємодію між об’єднаними управліннями Пенсійного фонду України Миколаївської області та Другим регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

«Я думаю, даним Меморандумом визначили плідні партнерські стосунки, які триватимуть і надалі.» – зазначила Олена Сичугова.

 

IMG 20181009 115311 1024x768 - Підписали Меморандум про співпрацюIMG 20181009 114010 1024x768 - Підписали Меморандум про співпрацю

background Layer 1