Пропустити навігацію

Семінар для Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу

Начальник відділу методології та організації роботи із застосування пенсійного законодавства Ольга Ярошевич та заступник начальника відділу з питань призначення та перерахунків пенсій військовослужбовців та деяких інших категорій громадян управління застосування пенсійного законодавства головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Ольга Кравченко прийняли участь у семінарі Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу. 

Також, у семінарі взяли участь голови міських і районних «афганських» організацій області, представники департаменту соціального захисту населення та  обласного управління охорони здоров’я.

В свою чергу пенсійники роз’яснили присутнім норми законодавчих актів щодо пенсійного забезпечення ветеранів війни та учасників бойових дій, розповіли про можливість та переваги використання СМС-інформування та Вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України.

По завершенню зустрічі учасники зустрічі отримали фахові консультації від представників Пенсійного фонду в індивідуальному порядку.

IMG 0042 1024x768 - Семінар для Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу

IMG 0036 997x1024 - Семінар для Миколаївської обласної спілки воїнів-інтернаціоналістів та запасу

background Layer 1