Пропустити навігацію

В прямому ефірі телеканалу «UA:МИКОЛАЇВ» – про електронні послуги Пенсійного фонду України

06 листопада 2019 року заступниця начальника головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Ольга Галинтовська стала гостею програми «Тема дня» на телеканалі «UA:МИКОЛАЇВ».

 «Одне із головних завдань Пенсійного фонду України це максимальне спрощення процедур одержання послуг, і як частина цього напряму – можливість одержати послугу дистанційно, за допомогою сучасних E-сервісів. Ними вже може користуватися кожна застрахована особа, кожен пенсіонер та страхувальник, який пройшов реєстрацію на Вебпорталі Пенсійного фонду», – зазначила Ольга Галинтовська під час прямого ефіру.

«Дедалі більшої популярності серед користувачів Вебпорталу набувають послуги з отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR – кодом (про розмір сплачених внесків (форма ОК-5), витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідки про розмір пенсії)», – наголосила Ольга Олександрівна та запросила всіх бажаючих стати користувачами Вебпорталу Пенсійного фонду України.

Довідково: відео про те, як користуватись особистим кабінетом, отримувати онлайн-довідки та замовити послугу СМС-інформування можна переглянути на офіційному веб-ресурсі Фонду у розділі «Інструкції» за посиланням: www.pfu.gov.ua.

20191106190035 IMG 8167 1024x683 - В прямому ефірі телеканалу «UA:МИКОЛАЇВ» -  про електронні послуги Пенсійного фонду України IMG 20191107 125357 1024x505 - В прямому ефірі телеканалу «UA:МИКОЛАЇВ» -  про електронні послуги Пенсійного фонду України

background Layer 1