Пропустити навігацію

Легалізація зайнятості – головне гасло інформаційних заходів

IMG 20181010 101810 300x225 - Легалізація зайнятості - головне гасло  інформаційних заходів  Донести до свідомості кожного громадянина важливість офіційного працевлаштування та роз’яснити необхідність сплати єдиного соціального внеску – головна мета роз’яснювальних заходів, які проводять працівники Пенсійного фонду України Миколаївської області.

Так, 10 жовтня  поточного року в місті Вознесенську за участю фахівців Вознесенського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, Вознесенського міськрайонного центру зайнятості та управління соціального захисту населення відбувся рейд з питань легалізації найманої праці та заробітної плати. 12 фізичним ос1 300x225 - Легалізація зайнятості - головне гасло  інформаційних заходівобам-підприємцям надали роз’яснення про негативні наслідки «тіньової» зайнятості та розповсюдили інформаційні буклети з корисною інформацією. Того ж дня, фахівці управління провели флешмоб під гаслом: «Скажи «ні!» – зарплаті у конверті», до якого долучилася молодь.

«Зарплата в «конверті» – життя без пенсії!» – під таким гаслом представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області, Інгульського об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області та Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели флешмоб на території Центрального ринку, яким привернули увагу мешканців Миколаєва до необхідності легалізації трудових відносин для забезпечення отримання права на майбутню пенсію.

Учасники заходу закликали громадян обов’язково оформляти трудові відносини офіційно та в жодному разі не погоджуватися на оплату праці «в конверті», яка позбавляє працівника належних соціальних виплат та перспективи у майбутньому отримати гідну, справедливо заслужену пенсію.

Всім громадянам представники установ рекомендували використовувати електронні сервіси пенсійної служби, за допомогою яких можна відстежувати ситуацію щодо сплачених страхових внесків і зарахованого стажу, отримувати потрібні довідки онлайн та актуальну інформацію з пенсійного забезпечення у мобільному режимі, а також ознайомлювали з порядком надання безоплатної правової допомоги.SAM 0007 300x225 - Легалізація зайнятості - головне гасло  інформаційних заходівSAM 0020 300x225 - Легалізація зайнятості - головне гасло  інформаційних заходів

background Layer 1