Пропустити навігацію

В прямому ефірі про електронні сервіси Пенсійного фонду

Про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду розповідала  17 жовтня поточного року в  прямому ефірі програми «Новий день» на телеканалі «Миколаїв» заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївської області Ольга Галинтовська.

Під час ефіру телеглядачі дізнались про зручності користування веб-порталом електронних послуг Пенсійного фонду, а саме можливістю дистанційно отримувати послуги, які раніше вимагали візиту до Фонду. Також, користувачі веб-порталу, через особистий кабінет використовуючи електронний цифровий підпис, мають змогу отримати довідки про розмір сплачених внесків, витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії з підтвердженням QR-коду.

«Хотілося б зауважити, що органами Пенсійного фонду України приймаються заяви на виготовлення електронного пенсійного посвідчення, якепоєднує в собі і банківську картку, на яку надходять пенсійні виплати, і посвідчення особи з відповідними персональними даними. Маючи таке посвідчення пенсіонер користується пільгами які гарантує йому статус: безкоштовний проїзд у громадському транспорті, знижки у магазинах, тощо. Електронне пенсійне посвідчення уже містить електронний цифровий підпис, який дає змогу отримувати електронні документи на веб-порталах органів влади» – розповіла Ольга Галинтовська.

11 1024x669 - В прямому ефірі про електронні сервіси Пенсійного фонду

background Layer 1