Пропустити навігацію

Зустріч з регіональним представником Уповноваженого Верховною Радою України з прав людини у Миколаївській області

19 жовтня поточного року на базі головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області регіональний представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Миколаївській області Світлана Перебийніс провела зустріч з керівним складом управління на тему: «Деякі питання доступу до публічної інформації».

У своєму виступі регіональний представник розповіла про напрямки діяльності  Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, поінформувала про розвиток фундаментального права в національному законодавстві, зокрема, у Законі Україні «Про доступ до публічної інформації» та відповіла на практичні запитання присутніх.

Довідково: відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» до органів Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 9 місяців 2018 року надійшло 915 запитів на публічну інформацію.

100 9350 1024x768 - Зустріч з регіональним представником Уповноваженого Верховною Радою України  з прав людини у Миколаївській області

 

100 9362 1024x768 - Зустріч з регіональним представником Уповноваженого Верховною Радою України  з прав людини у Миколаївській області

background Layer 1