Пропустити навігацію

Прийняли участь в обговоренні проблем легалізації трудових відносин

30 січня поточного року представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області прийняли участь у заходах при Миколаївському обласному центрі зайнятості.

Так, представники Фонду області, Управління Держпраці у Миколаївській області, Головного Управління Державної Податкової служби у Миколаївській області та Миколаївського обласного центру зайнятості провели робочу нараду стосовно проблемних питань легальної зайнятості та шляхів їх вирішення.

Після зустрічі для клієнтів служби зайнятості відбувся семінар, в якому взяли участь понад 300 безробітних, зокрема і з районів області за допомогою конференц-зв’язку.

Заступник начальника відділу забезпечення наповнення бюджету фінансово-економічного управління Катерина Голубок розповіла про наслідки нелегалізованих трудових відносин та наголосила, що кожен найманий працівник має можливість самостійно контролювати суми нарахованої заробітної плати та сплату внесків роботодавцем за допомогою електронних сервісів Пенсійного фонду України.

 

2  - Прийняли участь в обговоренні проблем легалізації трудових відносин 84400302 3559844584090960 4765477746346295296 o - Прийняли участь в обговоренні проблем легалізації трудових відносин

 

 

background Layer 1