Пропустити навігацію

Підсумки роботи із запитами на інформацію в головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 2019 рік

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» за 12 місяців 2019 року головним управлінням Пенсійного фонду України в Миколаївській області опрацьовано 734 інформаційних запити.

Найбільшу кількість запитів отримано під час особистого прийому – 481,  через поштові відділення зв’язку – 181. На електронну адресу головного управління Фонду надійшло 71, телефоном та факсом – 1 інформаційний запит.

За категорією запитувачів найбільше запитів отримано від фізичних осіб – 724, від юридичних – 2, від об’єднань громадян без статусу юридичної особи – 4. Від органів виконавчої влади як до розпорядника інформації надійшло 4 запити, від засобів масової інформації запитів не надходило.

Запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати інформацію щодо:

  • норм пенсійного законодавства;
  • пенсійного забезпечення внутрішньо переміщених осіб;
  • соціального і правового захисту військовослужбовців;
  • сплати внесків страхувальниками та застрахованими особами.

За класифікацією змісту запитів, дописувачів найбільше цікавили питання соціального захисту населення та пенсійного забезпечення – 714 запитів.

Серед загальної кількості запитів 733 – запити розглянуто в межах компетенції головного управління, 1 – надіслано за належністю іншим розпорядникам інформації.

Усі запити відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» опрацьовано у встановлений законодавством строк.

Zapyty  - Підсумки роботи із запитами на інформацію в головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 2019 рікKategoriyi  - Підсумки роботи із запитами на інформацію в головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 2019 рік

background Layer 1