Пропустити навігацію

Інформування на перспективу – студентам розповіли про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України

mnau - Інформування на перспективу – студентам розповіли про сучасні електронні сервіси Пенсійного фонду України До вашої уваги – відеоролик про сервіс автоматичного призначення пенсії, що доступний на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Пропонуємо скористатися данимсервісом та подавати документи для призначення пенсії, не виходячи з дому:
     А ви знаєте про мобільний застосунок “Пенсійний фонд”? Пропонуємо до перегляду відео про зручний спосіб користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду:
      Електрона трудова книжка!? Знайомтесь – зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України для кожної застрахованої особи. Електронна трудова – це можливість: зберегти в електронному вигляді інформацію про трудову діяльність та сплачені страхові внески; за потреби – внести зміни чи уточнення. Дивіться відео про “Електронну трудову”, користуйтесь онлайн сервісами Фонду:
      Чи знали ви, що кожна застрахована особа може прорахувати розмір майбутньої пенсії вже зараз? Із сервісом “Пенсійний калькулятор” від Пенсійного фонду України це легко й доступно! Пропонуємо вам ознайомитись із відео про електронний сервіс “Пенсійний калькулятор”:
background Layer 1