Пропустити навігацію

Триває декларування 2021

    Не зволікайте з поданням декларації, сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області нагадує, до завершення кампанії декларування 2021 залишився 1 місяць.

      Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах “а” і “в” пункту 2 частини першої статті 3 цього Закону (суб’єктами, на яких поширюється дія цього Закону, є також: державні службовці), зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – Національне агентство) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.

     Також особи, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах “а” і “в” пункту 2 частини першої статті 3(звільненні протягом 2020 року з Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області), зобов’язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

      Щоб ви могли заповнити декларацію швидко та легко, Національне агентство забезпечує роботу спеціальних сервісів та інструментів.

      Якщо у вас виникають будь-які питання щодо заповнення декларації ви можете:

  • зателефонувати до сектору з питань запобігання та виявлення корупції (0512) 44 14 05;
  • зателефонувати до Контакт-центру НАЗК +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00;
  • ознайомитися з роз’ясненнями за посиланням: https://bit.ly/3jxbkSu;
  • знайти відповіді на сторінці Офісу розбудови доброчесності, скориставшись спеціальним хештегом #декларація_по_розділах: https://www.fb.com/prosvita.nazk;
  • скористатися пошуком за ключовим словом у базі знань НАЗК за посиланням: https://bit.ly/2LQ6QKf;
  • написати за електронною адресою support@nazk.gov.ua стосовно технічних питань.

 

maliy buismess powerpoint template 1 - Триває декларування 2021

background Layer 1