Пропустити навігацію

Пенсійники Миколаївщини підбили підсумки роботи за І квартал 2021 року

      23 квітня 2021 року проведено засідання колегії під головуванням начальника  Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олени Сичугової за підсумками роботи у І кварталі 2021 року, яка проходила дистанційно за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку Zoom.

      Олена Сичугова зазначила, що основне завдання, яке стояло перед Пенсійним фондом області, а саме: своєчасне призначення, перерахунки та виплата пенсій — виконано. На фінансування виплати пенсій 302 тис. одержувачів протягом І кварталу 2021 року було спрямовано 3 122,1 млн грн, що на 375,6 млн грн більше у порівнянні з попереднім періодом. Середній розмір пенсії склав 3 469,93 грн.

      “Забезпечено опрацювання 100% звернень про трудову діяльність працівників на підставі сканованих копій документів, які були зареєстровані в підсистемі ІКІС “Звернення” за типом «скан-копія трудової книжки». З початку впровадження нового типу звернення «скан-копія трудової книжки» (грудень 2019 року) до Головного управління надійшло 12,9 тис. звернень. За результатами опрацювання оцифровано 11,6 тис. скан-копій, що становить 90% від усіх надісланих, відхилено – 0,6 тис. скан-копій або 5%, скасовано виконання – 0,6 тис., або 5%.”, – доповіла під час виступу заступник начальника управління інформаційних систем та електронних реєстрів – начальник відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Ємельянова.

      Під час своєї доповіді заступник начальника фінансово-економічного управління – начальник відділу забезпечення наповнення бюджету Ауріка Федорова доповіла про виконання доходної частини бюджету Головного управління у І кварталі 2021 року та заходи з легалізації зайнятості і заробітної плати.

1 6 - Пенсійники Миколаївщини підбили підсумки роботи за І квартал 2021 року

 

background Layer 1