Пропустити навігацію

На зустрічі з колективом Терцентру про електронні трудові книжки

Головним управлінням Пенсійного фонду України в Миколаївській області продовжується інформаційна робота серед громадян щодо запровадження обліку трудової діяльності працівника в електронній формі.

Так, для працівників Міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Центрального району цього тижня пройшли практичні навчання з питань надання скан-копій трудової книжки в особистому кабінеті на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України.

До вашої уваги:

Переходь за лінками та дізнавайся про електронні сервіси Пенсійного фонду України:

Відеоролик про сервіс автоматичного призначення пенсії, що доступний на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Пропонуємо скористатися даним сервісом та подавати документи для призначення пенсії, не виходячи з дому:

https://www.youtube.com/watch?v=6Lud26lUzjs

А ви знаєте про мобільний застосунок “Пенсійний фонд”? Пропонуємо до перегляду відео про зручний спосіб користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду:

https://www.youtube.com/watch?v=VqW4Ylqn22k

Електрона трудова книжка!? Знайомтесь – зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України для кожної застрахованої особи. Електронна трудова – це можливість: зберегти в електронному вигляді інформацію про трудову діяльність та сплачені страхові внески; за потреби – внести зміни чи уточнення. Дивіться відео про “Електронну трудову”, користуйтесь онлайн сервісами Фонду:

https://www.youtube.com/watch?v=uv8NmxTCzAA

Чи знали ви, що кожна застрахована особа може прорахувати розмір майбутньої пенсії вже зараз? Із сервісом “Пенсійний калькулятор” від Пенсійного фонду України це легко й доступно! Пропонуємо вам ознайомитись із відео про електронний сервіс “Пенсійний калькулятор”:

https://www.youtube.com/watch?v=u7RG_p718bw

 

1 1 1024x576 - На зустрічі з колективом Терцентру про електронні трудові книжки

  

background Layer 1