Пропустити навігацію

Пенсійники Миколаївщини підбили підсумки роботи за І півріччя 2021 року

      23 липня 2021 року проведено засідання колегії під головуванням начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Олени Сичугової за підсумками роботи у І півріччі 2021 року, яка проходила дистанційно за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку Zoom.

      Олена Сичугова зазначила, що основне завдання, яке стояло перед Пенсійним фондом області, а саме: своєчасне призначення, перерахунки та виплата пенсій — виконано. На фінансування виплати пенсій 299 тис. одержувачів протягом І півріччя 2021 року було спрямовано 6347,0 млн грн, що на 413,7 млн грн більше у порівнянні із відповідним періодом минулого року. Середній розмір пенсії склав 3518,0 грн.

      «Станом на 01.07.2021 року та з моменту впровадження електронних сервісів вебпорталу Пенсійного фонду України громадянами через електронні ресурси подано: 7,7 тис. анкет на «Автоматичне призначення пенсії», в тому числі за I півріччя поточного року – 7,5 тис., сформовано 700 заяв на призначення пенсій, з яких по 649 заявам прийнято рішення про призначення пенсії; 1,0 тис. заяв на призначення/перерахунок пенсій в «одне відвідування», з яких по 894 заявам прийнято рішення про призначення/перерахунок пенсій;
336 анкет застрахованої особи для внесення/зміни/уточнення даних в Реєстр застрахованих осіб; 1,3 тис. електронних звернень», – доповіла під час виступу заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Ольга Галинтовська».

       Про стан організації контрольно-перевірочної роботи в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області доповіла Євгенія Степанюк – начальник управління контрольно-перевірочної роботи.

      Про результати внутрішніх аудитів, проведених в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Миколаївській області звітувала Світлана Бойчук – начальника відділу внутрішнього аудиту.

 

korporativniy shablon - Пенсійники Миколаївщини підбили підсумки роботи  за І півріччя 2021 року

background Layer 1