Пропустити навігацію

Завжди на зв`язку. Анонсуємо дні проведення прямих телефонних “гарячих” ліній для жителів Миколаївщини.

24 листопада 2021 року начальник управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Євгенія Степанюк проведе пряму телефонну “гарячу” лінію з питань порядку та умов проведення контрольних заходів щодо дотримання пенсійного законодавства Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області. Чекаємо на ваші дзвінки за телефоном : (0512) 58 37 00.

26 листопада 2021 року заступник начальника відділу методології та контролю за використанням даних інформаційних систем та електронних реєстрів управління інформаційних систем та електронних реєстрів  Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області – Нінель Райчук проведе пряму телефонну “гарячу” лінію щодо електронних сервісів Пенсійного фонду України. Чекаємо на ваші дзвінки за телефоном: (0512) 58 38 73.

 

Temno Synyj Planyrovshhyk Fynansov Novyj Kontent Professyonalnye Uslugy Publykatsyya v Facebook 3 - Завжди на зв`язку. Анонсуємо дні проведення прямих телефонних “гарячих” ліній для жителів Миколаївщини.

background Layer 1