Пропустити навігацію

Студентам – про можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України

Сучасна молодь — наше майбутнє! Ми щоденно покладаємо в основу її розвитку знання, адже від цього безпосередньо залежить розбудова нашої незалежної держави. Студенти – це покоління, яке зорієнтоване в першу чергу на можливостях, які вони можуть отримати через інформацію, адже обізнана людина – озброєна людина.

З метою популяризації електронних послуг вебпорталу Пенсійного фонду України та підвищення рівня обізнаності молоді з основами пенсійного законодавства начальник відділу організаційно-інформаційної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Валентина Боденко провела зустріч з студентами Миколаївського державного аграрного університету.

Фахівчиня Фонду роз’яснила та наочно показала студентам як працює вебпортал електронних послуг і мобільний додаток Пенсійного фонду України та ознайомила їх з перевагами використання цих ресурсів.

Зосередила увагу студентів на важливості легальної зайнятості,адже кожен свідомий громадянин має пам’ятати, що отримання нелегальних доходів, позбавляє соціальних гарантій з боку держави.

 

IMG20211123140225 01 - Студентам –  про можливості вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України

background Layer 1