Пропустити навігацію

«Усі різні – усі рівні»

Під таким гаслом представники Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області приєдналися до низки заходів, присвячених Міжнародному дню людей з інвалідністю.

Так, 2-3 грудня відбулись комплексні вебінари засобами зум для безробітних даної категорії, які перебувають на обліку у відділах сприяння зайнятості в Інгульському та Заводському районах Миколаївського міського центру зайнятості та Очаківської міськрайонної філії Миколаївського обласного центру зайнятості. Представники Фонду області надали учасникам заходів – шукачам роботи кваліфіковані роз’яснення щодо прав на призначення пенсії, у тому числі пенсії по інвалідності, та приділили особливу увагу офіційному оформленню трудових відносин.

2 грудня у Міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Інгульського району пройшов офлайн-захід з питань популяризації впроваджених електронних сервісів Пенсійного фонду України, які надають змогу всім зареєстрованим користувачам отримати пенсійні послуги без відвідування сервісних центрів Фонду.

 

IMG 78815ec6d0d77c9766c86c25ed6917e0 V 1024x849 - «Усі різні – усі рівні»

background Layer 1