Пропустити навігацію

Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області відкриває свої двері для студентів

15 листопада студенти Миколаївського національного агарного університету завітали на День відкритих дверей до головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області.

Молодь привітала заступник начальника головного управління Ольга Галинтовська, яка провела коротку лекцію – введення в історію розвитку Пенсійного фонду України,   розповіла про основні напрямки пенсійної реформи та наголосила на перевагах легальної зайнятості, зауваживши на визначальній ролі страхового стажу та необхідності дбати про його набуття замолоду.

«Офіційне працевлаштування – це основа майбутнього. Необхідно обов’язково оформляти трудові відносини офіційно і у жодному разі не погоджуватися на оплату праці «у конверті», тому що за таких умов роботодавець взагалі може не сплачувати страхові внески, внаслідок чого страховий стаж за відповідний період роботи не зараховується», – зазначила Ольга Галинтовська під час виступу.

Заступник начальника управління – начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Ємельянова на прикладі особистого кабінету користувача електронних послуг наочно ознайомила студентів з функціональними можливостями веб-порталу та його послугами. Представник Фонду акцентувала увагу студентів на зручності отримання інформації та необхідних документів в  онлайн-режимі, не виходячи з дому. «Зареєстровані користувачі мають змогу контролювати дані щодо їх заробітної плати (доходу), про який  відзвітовано роботодавцем, а також про стан сплати страхових внесків, пенсії та інших послуг, що відносяться до компетенції органів Пенсійного фонду» – зауважила фахівець.

По завершенню заходу всі отримали листівки та буклети з викладеної тематики.

100 9559 1024x768 - Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області відкриває свої двері для студентів

IMG aded4ce135af1d059295e72bac13d822 V 1024x768 - Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області відкриває свої двері для студентів

 

background Layer 1