Пропустити навігацію

Провели зустріч зі студентами Миколаївського національного аграрного університету

19 листопада 2018 року  представники головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області провели зустріч зі студентами третього курсу обліково-фінансового факультету Миколаївського національного аграрного університету.

Під час зустрічі заступник начальника управління-начальник відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Олена Ємельянова розповіла студентам про нові функціональні можливості веб-порталу Пенсійного фонду України, які значно розширюють дистанційний доступ громадян до послуг, що надаються Фондом.

«Особи, зареєстровані на веб-порталі мають змогу замовити послуги СМС-інформування, отримати довідки з QR-кодом, які згідно з чинним законодавством є аналогом паперового документу, підписаного відповідальною особою в органі Фонду», – зазначила під час зустрічі Олена Ємельянова.

 Цікавою для молоді стала інформація про переваги отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на отримання соціальних гарантій: гідну пенсію, право на відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами, на оплату лікарняного, охорону праці, допомогу по безробіттю та інше. Головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи Світлана Щербакова розповіла студентам про важливість офіційного працевлаштування, окреслила подальші шляхи реформування пенсійної системи в Україні відповідно до положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» та детально зупинилася на основних завданнях та функціях Пенсійного фонду України.

Молодь задавала багато запитань, які свідчать про те, що пенсійне майбутнє їм не байдуже, студенти усвідомили, щоб мати гарантований достаток на схилі літ – слід починати дбати ще змолоду.

Наприкінці заходу всі присутні отримали інформаційно-роз’яснювальні буклети з пенсійної тематики.

Довідково: протягом 2018 року фахівці Пенсійного фонду України Миколаївської області провели 40 зустрічей з учнівською молоддю, на яких присутні 1177 осіб.

IMG 20181119 090907 1024x776 - Провели зустріч зі студентами Миколаївського національного аграрного університетуIMG 2c2552bbfa1e79fddcac6424bf15b14f V 1024x768 - Провели зустріч зі студентами Миколаївського національного аграрного університету

 

 

background Layer 1