Пропустити навігацію

День Пенсійного фонду у селі Грушівка

У селі Грушівка 27 листопада поточного року фахівці Первомайського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області провели День Пенсійного фонду. В рамках заходу пройшли зустрічі в трудових колективах, зустріч з учнівською молоддю та  індивідуальне консультування громадян.

Спеціалісти Фонду провели зустрічі з колективами сільської ради, школи, дитячого садочку, сільської бібліотеки та фельдшерсько-акушерського пункту, в яких розповіли  про умови та принципи призначення пенсії, про законодавчі зміни, які відбулися в пенсійному забезпеченні протягом останнього року. Також всіх учасників заходів проінформували про електронні сервіси Пенсійного фонду України, зокрема  ознайомили з новаціями:  кабінетом роботодавця, СМС – інформуванням від Пенсійного фонду  та можливістю  отримати довідки про розмір сплачених внесків, витяг із Реєстру застрахованих осіб, довідку про розмір пенсії з підтвердженням QR-коду.

Для молодого покоління фахівці управління провели урок пенсійної грамотності, під час якого школярів ознайомили з основними принципами пенсійного забезпечення.  Особливу увагу дітей зосередили на перевагах легального працевлаштування та закликали молоде покоління подбати про свою соціальну захищеність з молодих років.

TshyoYErtr 036 1024x577 - День Пенсійного фонду у селі Грушівка

TshyoYErtr 001 1024x577 - День Пенсійного фонду у селі Грушівка

TshyoYErtr 012 1024x655 - День Пенсійного фонду у селі Грушівка

TshyoYErtr 022 1024x577 - День Пенсійного фонду у селі Грушівка

background Layer 1