Пропустити навігацію

Актуальне інтерв’ю

Про діяльність органів Пенсійного фонду України Миколаївської області  5 грудня поточного року розповіла начальника головного управління – Олена Сичугова  під час   інтерв’ю журналістові «Інформаційного агентства Інше. ТВ».

Керівник Фонду області повідомила, що в Миколаївській області на обліку перебуває майже 320 тис. пенсіонерів. Робота органів Фонду області насамперед, спрямована на забезпечення своєчасної виплати пенсій і грошової допомоги, поліпшення обслуговування громадян та наповнення бюджету Фонду. Окреслюючи ситуацію щодо наповнення бюджету Пенсійного фонду Олена Сичугова  зазначила: «Наразі залишається складною ситуація щодо заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску. Станом на 01 листопада 2018 року заборгованість із зазначених платежів складає 221,3 млн грн.  По єдиному соціальному внеску борг складає майже 377 млн грн, з яких 225,3 млн грн заборгували фізичні особи підприємці. Тому питання стягнення заборгованості та проведення роботи щодо підвищення рівня платіжної дисципліни всіх категорій платників внесків є сьогодні пріоритетним в роботі органів Фонду області».

Також, очільниця управління проінформувала про результати перерахунку пенсій з 1 грудня, відповіла на питання щодо співпраці з банками та «Укрпоштою»  та  розповіла про відкриття та облаштування віддалених робочих місць в об’єднаних територіальних громадах.

 

01 1024x1017 - Актуальне інтерв’ю

background Layer 1