Пропустити навігацію

Про результати роботи комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську

13 грудня 2018 року в приміщенні Южноукраїнської міської ради відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську, міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень Уряду, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.
Участь в засіданні взяли представники Южноукраїнського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Миколаївської області, Южноукраїнського управління Головного управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області, Южноукраїнської міськрайонної філії Обласного центру зайнятості, Южноукраїнського міського відділу державної виконавчої служби та представники підприємств міста.
Під час засідання розглянули питання про стан погашення заборгованості підприємствами-боржниками до Пенсійного фонду, вжиття заходів щодо погашення боргу, дотримання страхувальниками норм законодавства в частині нарахування та виплати заробітної плати у розмірі не менше встановленого Законом мінімуму, результати роботи комісії з питань легалізації заробітної плати та заслухали представників підприємств.
За результатами засідання прийняли відповідні рішення щодо продовження роботи по зазначеним напрямкам.

Додатково: за результатами вжитих заходів по стягненню заборгованості з початку 2018 року до Пенсійного фонду надійшло коштів на загальну суму 2780,5 тис. грн.

IMG 0135 1024x768 - Про результати роботи комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті ЮжноукраїнськуIMG 0139 1024x768 - Про результати роботи комісії з питань легалізації заробітної плати та зайнятості населення у місті Южноукраїнську

background Layer 1