Пропустити навігацію

Підсумки роботи із запитами на інформацію в органах Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 2018 рік

Publichna informatsiya 225x300 - Підсумки роботи із запитами на інформацію в органах Пенсійного фонду України в Миколаївській області за 2018 рікГоловне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області повідомляє, що за підсумками роботи із запитами на публічну інформацію за 2018 рік відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», до органів Пенсійного фонду України в Миколаївській області надійшло 1076 запитів на публічну інформацію. З них 165 запитів надіслано поштою, 843 запита подано особисто,
66 – електронною поштою, 1 – факсом та 1- телефоном.

За категорією запитувачів найбільше запитів надійшло від фізичних осіб –1057, від юридичних осіб – 5, від засобів масової інформації – 1, від об’єднань громадян без статусу юридичної особи – 5 та від органів виконавчої влади, як до розпорядника інформації надійшло 8 запитів.

Запитувачі, зокрема, звертались з проханням надати інформацію щодо соціального і правового захисту військовослужбовців.

За результатами розгляду в 2018 році – 1058 запитів задоволено,
4 запита надіслано розпорядникам інформації по 12 – відмовлено у наданні інформації, 2 запита знаходяться на опрацюванні.

Усі запити відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» опрацьовані у встановлений чинним законодавством строк.

 

background Layer 1