Пропустити навігацію

Зустріч зі слухачами Університету ІІІ віку

10 січня поточного року в Університеті ІІІ віку міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Інгульського району відбулась  зустріч з заступником начальника Заводського відділу обслуговування громадян Центрального об’єднаного управління Пенсійного фонду України м. Миколаєва Миколаївської області Юлією Песляк  на тему: «Актуальні питання пенсійного забезпечення громадян».

 Під час  заходу  фахівець Фонду ознайомила зі змінами в пенсійному законодавстві, механізмом обрахунку пенсій та визначення необхідного страхового стажу для призначення пенсії за віком, а також розповіла про перерахунки пенсій в 2019 році.

Цікавим для слухачів Університету ІІІ віку стала інформація про електронні послуги, що надає Пенсійний фонд України. Головний спеціаліст відділу персоналу та організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області Світлана Щербакова ознайомила присутніх з функціонуванням веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду та можливістю налаштування СМС-інформування, завдяки якому користувачі отримують персональну інформацію щомісячно на мобільний телефон.

По закінченню лекції присутні мали змогу отримати індивідуальні консультації з питань порядку перерахунку та індексації пенсій, виконання рішень суду, що стосуються виплат підвищень до пенсій «дітям війни».

SAM 0021 1024x768 - Зустріч зі слухачами Університету ІІІ вікуSAM 0024 1024x768 - Зустріч зі слухачами Університету ІІІ віку

background Layer 1